2400 Dunaújváros, Szabadstrand
+36/30 963-0-813
info@bimmerparade.hu

Lészeg Tomi is magasabb fokozatra kapcsol a Bimmer Parade-ra!

Lészeg Tomi is magasabb fokozatra kapcsol a Bimmer Parade-ra!

Tamás nem is olyan rég kezdte el építeni versenyautóját, ami egy BMW E36 Comapct 1.6 szívó volt. Ezzel a motorral inkább szlalom versenyeken indult ahol rögtön az első versenyén 1. helyezett is lett. Számos dobogós helyezése is igen jó eredménynek számít. Az autót munka és család mellett teljesen önerőből próbálja építgetni ami elismerésre méltó.

Tavalyi évben láthattátok nálunk először pörögni a kockán, akkor még 1.6-os motorral szerelt autóját. Azóta egy szívátültetésen esett át a versenygép és kapott egy m52B25 Strokert, nagy kormányszöget, állítható toronycsapágyakat és egy toronymerevítőt, 4.44-es difit. Kíváncsian várjuk az eredményt, de kizárt, hogy ezzel a konfiggal bármilyen területen csalódást okozzon.

Tamás 3 éve kezdett el ezen a téren tevékenykedni, de túlnyomó részt szlalom versenyekre nevezett, de szeretne áttérni a drift világába és ebben a családja és mi mint csapattársai is támogatjuk, hiszen nagyon tehetséges sofőr. Jelenleg karosszéria lakatosként dolgozik így nem okoz neki gondot az autó folyamatos javítása sem. Ha azt mondom, hogy ő egy BMW fanatikus, akkor még enyhén fogalmaztam. Jelenleg a tulajdonaiban lévő BMW-k száma több mint a háztartásban élőké. X5, E39, E34, E36, E36 Compact 2db amiből 1 versenyautó, de ebből első autója a nagy szerelmes ami az E34-es típus.

Tamás 2 éve a BMW Partyzans csapat tagja és rendszeresen részt vesz rendezvényeinken mint résztvevő.

Ha szeretnétek látni, hogy mit tud az új gép, akkor látogassatok el hozzánk és nézzétek meg.

Hamarosan érkeznek a többi résztvevők is bemutatásra, addig is széles utat mindenkinek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük