2400 Dunaújváros, Szabadstrand
+36/30 963-0-813
info@bimmerparade.hu

Frankenstein elszabadult és úgy tudjuk, hogy a Bimmer Parade-n fog lecsapni! A készítője Kuncz Ronnie fogja idomítani a bestiát!

Frankenstein elszabadult és úgy tudjuk, hogy a Bimmer Parade-n fog lecsapni! A készítője Kuncz Ronnie fogja idomítani a bestiát!

Ronnie sem vezetési stílusával, sem mint magánember nem mondható átlagosnak. Szereti az extrém dolgokat, nem hiába építette meg Frankenstein-t. Az autó külleme is hasonlít egy szörnyetegre. Ronnie külföldön él párjával, Tirolban és onnan is érkezik hozzánk.

Az autója egy szívó 2.5 literes benzines 192 Lóerős motorral szerelt hobbi autó. Drift autókhoz képest kevesebb benne a lóerő, de annál több az akarat, ugyan is többet szakadt el a gázbowden az autóban mint hogy baj lett volna a motorral. Zozo féle nagy kormányszögnek hála neki sem jelentenek akadályt a kisebb tárgyak körbe driftelése sem.

Ronnie is híres arról, hogy többet van tiltáson az autó mint átlagos fordulat tartományban. Sajátos felfogása teszi őrültté őt és az autóját hiszen úgy van vele, ha kifizette a gumit a pályára, akkor az egészet kifizette. Nincs nála olyan, hogy úgy jön le a pályáról, hogy egy pici nyomás is lenne a gumikban, mert durranásig pörgeti őket.

A legfontosabb az egész sztoriban az, hogy befogta párját is a hobbi drift munkálatai közé, hiszen ő cseréli nála a durrant gumikat. A kérdés az, hogy miért nem vette még feleségül? Milyen jó is az, mikor beparkolsz a standhoz, és amíg van időd inni egy frissítőt, vagy egy Gyros-t, addig a párod lecseréli a kerekeket gyorsan. Ha valakinek hasonló beállítottságú párja van, azonnal vegye el, mert ilyen nő nem terem minden bokorban.

Ronnie párja nem csak cseréli a kerekeket, hanem tanulgatja a verseny autó kezelését is. Tehát feltörekvőben vannak a női Drift sofőrök aminek a férfiak nagyon is örülnek. Ha értitek mire gondoltunk. 🙂

Ronnie Öccsével érkezik aki még csak 18 éves, de szeretné tovább adni majd neki tudását is, hisz a fiatalabb nemzedék kinevelése nagyon fontos ebben a sportágban.

Ha szeretnétek megnézni milyen vérengzést csinál Franenstein a pályán, akkor gyertek el hozzánk Május 21-én Dunaújvárosba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük