2400 Dunaújváros, Szabadstrand
+36/30 963-0-813
info@bimmerparade.hu

Ne feledjétek! DÁV részére lesz adománygyűjtés a rendezvény ideje alatt! Adományért cserébe Drift Taxi kupont lehet kapni!

Ne feledjétek! DÁV részére lesz adománygyűjtés a rendezvény ideje alatt! Adományért cserébe Drift Taxi kupont lehet kapni!

Mint tudjátok, a DÁV (Dunaújvárosi Állatvédő egyesület) részére lesz adománygyűjtés, a rendezvény ideje alatt. Az a személy aki adományt hoz akár anyagi vagy tárgyi vagy esetleg élelmet, az Drift Taxi kupont kaphat. Egyéb esetben a Drift Taxi ára egy jelképes összeg, 1.000 Ft/menet. Ennek követelménye, hogy legalább 1.000Ft értékben kell adományt hoznotok, hogy kaphassatok kuponokat.

Mire is van szüksége a DÁV-nak?

Kutya és macska eledel akár konzerv, akár száraz táp formájában. Játékok, plédek, pórázok, etető és itató tálak, bolhanyakörvek, és végül anyagi támogatás amit kizárólag a kitelepült egyesület standjánál tudtok átadni, mert mi nem kezelünk adományból összegyűjtött pénzt a félreértések elkerülése végett.

Erről itt olvashattok többet!

Amennyiben szeretnétek örökbe fogadni házikedvencet, a DÁV rendezvényre kitelepült képviseleténél megtudhattok több információt is Május 21-én szombaton Dunaújvárosban a betonkockán.

Tags:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.