2400 Dunaújváros, Szabadstrand
+36/30 963-0-813
info@bimmerparade.hu

Szeretnék köszönetet mondani egy nagylelkű támogatónknak, a Míves Ízek Édenségek helyi vállalkozásnak a nagylelkű segítségükért és a tombola felajánlásukért.

Szeretnék köszönetet mondani egy nagylelkű támogatónknak, a Míves Ízek Édenségek helyi vállalkozásnak a nagylelkű segítségükért és a tombola felajánlásukért.

Mint tudjátok a BMW Partyzans csapata minden évben rendez egy jótékonysági Bimmer Parádét. Az idei évben a Dáv(Dunaújvárosi állatvédő egyesület) került sorra.

A Míves Ízek Édenségek szinte azonnal jelezte hogy a kezdeményezésünk mögé áll. A DÁV részére  azonnal 115 kg kutya eledelt juttatott el hozzánk amit szombaton átadunk az állatvédőknek. Ráadásként  egy 10.000Ft értékű tombola ajándékot ajánlott fel, amely a Míves Ízek Édenségekben beváltható, fantasztikus fagylalt és sütemény fantasztikus repertorájukra. És plusz ráadásként a BMW-vel és Ladával érkezőknek az átadott tombola szelvény felmutatásával szombati napon 10% kedvezményt garantál a résztvevők számára a Míves Ízek Édenségek üzletükben a kézműves fagylaltokra, amely megtalálható a Dunaújváros Szent István Tér 1. Szám alatt.

Amit a vállakozásról tudni érdemes!!! Míves Ízek Édenségek. 2021-ben Baricza Sándor az egykori tanítványával Nagy Adriennel gondolt egy merészet, és álmukat megvalósították.2021.05.21-én megnyitották vállalkozásukat Dunaújvárosban. Röpke egy év alatt szinte a legnépszerübb Fagyizó és Cukrászda lett megye jogú városunkban, egyedi ízeik és prémium naturális anyagok felhasználása miatt. Nem utolsó sorban Baricza Sándor márkatársunk, nagyon sok rendezvényen képviselte magát, Tűzpiros Cabrió Bmw-jével többször érdemelte ki a legszebb Cabrióval érkező külön díjat. A BMW Partyzans csapata köszöni szépen e nemes gesztust és támogatást. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.