2400 Dunaújváros, Szabadstrand
+36/30 963-0-813
info@bimmerparade.hu

Vége az 1 napos Bimmer Parádénak, de nincs pihenés, nyomjuk a 3 napos augusztusi rendezvényünket!

Vége az 1 napos Bimmer Parádénak, de nincs pihenés, nyomjuk a 3 napos augusztusi rendezvényünket!

Szeretnénk köszönetet mondani első sorban a Dunaújvárosi vezetésnek, hogy támogattak és segítettek minket. Különösen azért, mert segítettek engedélyeztetni a kocka melletti murvás bejáró javítási munkálatait, még ha az az út nem is hozzájuk tartozik. Ezért a város lakói is nagyon hálásak a visszajelzések alapján.

Külön köszönet illeti az ST Solar Kft.-t, mert nagyon jó kis gyermek mesekönyvet raktak össze a gyerekeknek és segítették munkálatainkat illetve hosszú távú együttműködésben is érdekeltek.

Szeretnénk köszönetet mondani még a Driftereknek, hogy eljöttek, és olyan show-t csináltak, amit még emlegetni fognak sokáig a környéken. Reméljük, tetszettek a tombola nyeremények.

Támogatóinknak hálásak vagyunk a segítségekért és a beleadott munkáért, a hosszú távú együttműködésért. Köszönjük az ST Solar Kft.-nek, Boxutcának, Asztalos Gumiszervíznek, Milport Kft.-nek a féltengelyért Varga Ádám autójába, Míves Ízek és Édenségek cukrászdának, Hegedűs Dánielnek az útfelújításért, Duna szerszám centrum-nak a tombola felajánlásokért, Mező Szikvíznek, Szomjas Farkas PUB-nak a kézműves sör válogatásért, Bianca Trade Kft.-nek, és nem utolsó sorban a RUN Plast Kft.-nek.

A DÁV nevében is megköszönjük mindenkinek a hatalmas adományt amit gyűjtöttetek számukra. Hatalmas segítség volt ez a házikedvenceknek illetve az egyesületnek is.

A vendégeknek köszönjük a részvételt, reméljük jól éreztétek magatokat! Találkozunk legközelebb a Kunfehértói BMW Találkozón egy kis kikapcsolódásra és utána viszont az Augusztusi 3 napos Bimmer Parade – BMW Találkozón!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.