2400 Dunaújváros, Szabadstrand
+36/30 963-0-813
info@bimmerparade.hu

A Bimmer Parádén elszállnak a BMW-sek! Helikopter szimulátor érkezik hozzánk amivel egy különleges élményt biztosítunk számotokra Pénteki napon 12:00-tól 20:00-ig!

A Bimmer Parádén elszállnak a BMW-sek! Helikopter szimulátor érkezik hozzánk amivel egy különleges élményt biztosítunk számotokra Pénteki napon 12:00-tól 20:00-ig!

Már már kezdjük kiheverni a Kunfehértói BMW találkozó fáradtságait és talán a véralkohol szint is kezd beállni az embereknél. Nagyszerű BMW találkozó volt, szinte az emberek túlnyomó része nagyon jól érezte magát, köztük mi is. Gratulálunk a szervezőségnek!

Kanyarodjunk vissza a saját rendezvényünkhöz, ami egyre és egyre közelebb érkezik hozzánk. Szeretnénk egy kicsit eltérni az autóktól és színesíteni a program listánkat egy helikopter szimulátorral. De nem a gagyi fajtával, ez egy profi szimulátor ami teljesen élethű belülről.

Mit is lehet tudni erről a szimulátorról?

A szimulátor Pénteken 12:00-tól este 20:00-ig lesz használható!

Repülj virtuálisan!
Az élmény valós, a kockázat nem!


Sikorsky S-61 Sea King szimulátorunk azzal a professzionális szoftverrel működik, melyet a NASA, a Lockheed, a Svéd Légierő és a Boeing is használ a szimulátoraiban!

A gépet mindenki egyedül vezeti, de ebben segítünk. Kilencéves kortól javasoljuk, kisebbek nem érik el a kezelőszerveket, és nem tudják irányítani a helikoptert. A helikopter kétüléses, a pilóta mellett egy utas ülhet (kisebb gyerekek esetében akár ketten is beférnek az utasülésbe). A kabin maga nem mozog, nem dülöngél, tehát rosszulléttől nem kell tartani.

Repülés közben láthatod a tájat, házakat, mozgó autókat, vonatokat, és ha nagyon ügyes vagy, akár egy repülőgép hordozóra vagy olajfúró platformra is leszállhatsz, mintha ott lennél.
Úgy vezetheted, mint egy igazi helikoptert, természetesen minden veszély nélkül, de azonos élménnyel.

Egyik helyszínünk, Happyland, Réunion szigetének földrajzi adottságai alapján készült sinery.
A gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező szigeten kanyon, erdőségek, tenger, strand, felhőkarcoló, kikötő és ipari park is található. Aki elég alacsonyan repül a helikpoterrel, az megláthatja a vízből kiugráló kardszárnyú delfineket, a zöld fűben legelésző teheneket vagy a kis öbölben sétáló rózsaszínű flamingókat, de magasban repülni is nagy élmény.

Ne feledjétek, Elővételes jegyeink már fogyatkoznak. Te is váltsd meg kedvezményesen a bérleted.

Elővételes bérleteket itt meg tudod vásárolni: Elővételes bérlet vásárlása

HappyCopter elérhetősége: Születésnap, céges parti – Happycopter Helikopter Szimulátor Központ (happyparties.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük