2400 Dunaújváros, Szabadstrand
+36/30 963-0-813
info@bimmerparade.hu

Hosszútávú közös célok és érdekek Támogatók, Rendezvény szervezők, a BMW Partyzans és támogatásra szorulók között.

A BMW Partyzans(Autós-Party-Zár egyesület) és a Bimmer Parade Hungary szervezői és tagjai ugyan azon személyek befolyása alá tartozik, ám mégis néha 2 külön és néha közös szálon futtatjuk az eseményeket, szervezéseket.

Hogyan szeretnénk elérni céljainkat? Mindenek előtt 3 fő szempontot veszünk figyelembe.

A szervező csapatunknak 2 Fontos célja van, amiért indítottuk a rendezvénysorozatunkat és egyáltalán bele mertük vágni a fejszénket egy ekkora fába. A rendezvény szervezési gondolatunk előtt is már támogattunk rászoruló magánszemélyeket, sokszor nem kevés önerőből. Ilyenkor az érzés mikor tesz valami jót is az ember, eltölti csupa szeretettel, eltökéltséggel, motivációval és önbecsüléssel. Mikor elkezdtük a szervezést és rendezést különböző eseményekkel kapcsolatban, már összevontuk a jótékonysággal is, aminek nagy sikere volt az elmúlt időkben. Megfigyelhető volt, hogy közös célért összegyűlt emberek, milyen nagy dolgokat képesek véghez vinni.

A rácalmási FÁDA állatvédő és állatmenhely számára gyűjtött adomány csomag.

A rendezvények, találkozók szervezésének gondolatánál szem előtt tartottuk azt is, hogy nem csak a BMW-s de az egész autós társadalom szét van esve, és szinte inkább több, kisebb körök alakultak ki és szeretnénk ezeket a kisebb csoportokat összehozni, hogy kulturált módon mindenki engedélyezett események alatt szorosabb és több emberi kapcsolatokra tegyen szert. Ami a mi elképzelésünket illeti, nem csak a fiatalokat és az autós motorsport szerelmeseit szeretnénk megfogni, hanem a lehető legnagyobb korosztály lefedésével egy nagy visszajáró közösséget szeretnénk építeni. Igyekszünk a kisgyerekektől a szépkorúakig, tehát mindenkire gondolni a programok terén. A fiatalabbaknak modern versenyautóval Drift Show-t és Drift taxit biztosítunk, illetve az üvöltő motorok hangjától és a Drifttől füstölő gumik illatától szinte mindenki libabőrös lesz és az adrenalin szint robbanásszerű növekedése teljesen garantált korosztálytól függetlenül. Az idősebb korosztály szerencsére nem zárkózik el az ilyen fajta eseményektől sem. Nekik kapcsolatépítésre és korabeli márkatársakkal való ismerkedés mindennél többet jelent, főleg ha egy Oldtimer régi klasszikus tulajdonosa és elmélyedhetnek az autók aprólékos világában.

Támogatóinknak szintén fontos maga az eseményünk volumene, a látogató közönség és a cél amiért csináljuk illetve az, amit kapnak támogatóink a segítségükért cserébe. A lehető legtöbb módon felületen hírfolyamban növeljük népszerűségüket, részt vesznek/vehetnek az eseményeken, és a mi hírnevünk növekedésével hozzájárulunk az ő hírnevük növekedéséhez is. Transzparensek, molinók, zászlók kihelyezésével szinte minden résztvevő és a megosztott Médiatartalmak segítségével még annál is több érdeklődő szerezhet tudomást támogatóinkról és azoknak cégeiről, szolgáltatásairól tevékenységeiről. Nagyon sok támogatónk már évek óta velünk van, és nem csak anyagi és tárgyi támogatással, hanem az eseményben való részvétellel és szervezési támogatással is segítik munkánkat ami kétoldalú, tehát kölcsönös. Szinte évről évre egyre több támogatót sikerül bevonzanunk és tapasztalatainkból kiindulva, mindig jó szájízzel zárjuk a közös erőfeszítéseket és eseményeket, kitűzött célokat.

A támogatói és támogatási irányvonalunk szinte nem működhet egyik a másik nélkül. Azért tartunk eseményeket, programokat támogatói hozzájárulással, hogy támogathassunk. A támogatás nem jöhet létre esemény nélkül. Esemény nem jöhet létre támogatók nélkül. Tehát támogatóink új szlogene: Támogassatok, hogy támogathassunk. Támogatásunk mint említettem, kölcsönös, hisz mi támogatóink hírnevét támogatjuk és emelett rászoruló szervezeteket, magánszemélyeket tudunk támogatni.

Bimmer Parade egy jobb, élhetőbb közösségért.