2400 Dunaújváros, Szabadstrand
+36/30 963-0-813
info@bimmerparade.hu

Weboldal használati tippek

Regisztráció:

Nem kell külön regisztrálnotok az oldalra, mert Facebook Login rendszerrel 1 gombnyomással beléphettek akár. Hamarosan elérhető lesz a Google belépési rendszer is.

Felugró ablakok:

Érdemes elfogadni a felugró ablakok kínálta lehetőséget. Ha elfogadod, ezáltal gyorsabban tudunk fontosabb híreket eseményeket eljuttatni a felhasználók számára. Amennyiben mégis elutasítottad, de szeretnéd elfogadni utólag, minden oldalon megjelenik egy kék harangocska a bal alsó sarokba. Rákattintasz, és feliratkozol egy gombnyomással. Így ha van számotokra fontos dolog, és nem kukkoljátok napiszinten az oldalt, Androidos és Windows-os illetve böngészős értesítésekben el tudunk benneteket érni. Nem célunk és érdekünk, hogy napi 100 értesítéssel tele szemeteljük a kommunikációs eszközeiteket mint más hírfolyamos oldalak.

Oldalon belül közösség építés:

Lehetőségetek van közösséget építeni weboldalon belül úgy, mint a facebook-on. Barátokat szerezhetsz, csoportokat alakíthattok, Akár rejtetten, nyilvánosan, vagy zártan. Szándékosan nincs a csoportokon belül a hírfolyamokban megosztás gomb. Amit ott beszéltek, az ott is marad. Nem moderálja senki, nincs TEK által lehallgatott átnézett kommunikáció. Használjátok bátran.

Webshop:

Webshopunk még nem elérhető, de már üzemképes. Vásárolhattok majd rajta kis tárgyakat, bérleteket, foglalhattok szállásokat rajta a 3 napos rendezvényünkre, meg vásárolhatjátok előre napi jegyeteket, vásárolhattok szélvédő matricákat.

Események:

Más Social médián kívül tájékozódhattok Bimmer Parades-s és más klubok eseményeiről

Elé chat:

Senkinek sem kell szerintem bemutatni, Online élőchat 0/24-ben elérhető.

Galéria:

Igyekszünk minden eseményünkről és látogatott eseményekről feltölteni albumokat, képeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük