2400 Dunaújváros, Szabadstrand
+36/30 963-0-813
info@bimmerparade.hu

Szeretnél értesülni a közelgő és és aktuális BMW találkozókról?

Igyekszünk napra kész információkkal szolgálni nektek.

Bimmer Parade Youtube Csatornánk

Iratkozzatok fel Youtube csatornánkra! Nem csak az eseményekkel kapcsolatban tájékozódhattok, hanem a csapat hétköznapi életébe is betekintést nyerhetsz.

Bimmer Parade Facebook Oldalunk

Iratkozzatok fel Facebook oldalunkra! Nem csak az eseményekkel kapcsolatban tájékozódhattok, hanem a csapat hétköznapi életébe is betekintést nyerhetsz.

Bimmer Parade Instragram Csatornánk

Iratkozzatok fel Instagram oldalunkra! Nem csak az eseményekkel kapcsolatban tájékozódhattok, hanem a csapat hétköznapi életébe is betekintést nyerhetsz.

Letölthető Bimmer Parade Webapp Android alkalmazásunk

Töltsd le és telepítsd a Bimmer Parade Webapp Applikációnkat melyen kresztül egyszerűbben értesülhettek a legfontosabb szelektált híreinkkel és szavazhattok az találkozóinkon különféle kategóriákban PL: Autós szépségverseny, Legszebb motortér, Oldtimer, Youngtimer stb…

Fesztivál Portál

A Fesztivál Portálon kedvedre válogathatsz az igényedinek megfelelő programok közül. Minden témában találhatóak rendezvények az egész ország területén.

Minden ami BMW és találkozó

Legfrisebb híreink

Itt olvashatod a legfrisebb BMW találkozókkal és egyéb BMW csapatokkal teli friss híreinket, ismertebb személyiségekről való beszélgetéseket. 

Mégsem csak virtuálisan szállnak el a Bimmer Parádé vendégei? A tombola főnyereményünk szárnyakat ad!

Kedves rendezvényre érkezők! Örömmel tudatjuk veletek, hogy a tombola főnyereményünktől el fogtok szállni. Ugyan is a Dunaújvárosi Önkormányzat vezetése felajánlott egy 1 személyes sétarepülést a nyertesnek amit nagyon szépen köszönünk[…]

Read more

0. Nap a Bimmer Parádéra érkezőknek, a család és állat barát rendezvényünkre.

Elővételes jegyeink már elérhetőek a webshopunkban: Jegyek vásárlása Akik már előbb jönnének hozzánk, azoknak van egy jó hírünk. Sikerült tető alá hoznunk, a 0. napot ami a látogatók számára nem[…]

Read more

A Bimmer Parádén elszállnak a BMW-sek! Helikopter szimulátor érkezik hozzánk amivel egy különleges élményt biztosítunk számotokra Pénteki napon 12:00-tól 20:00-ig!

Már már kezdjük kiheverni a Kunfehértói BMW találkozó fáradtságait és talán a véralkohol szint is kezd beállni az embereknél. Nagyszerű BMW találkozó volt, szinte az emberek túlnyomó része nagyon jól[…]

Read more
Miért csináljuk?

Az összetartozás miatt! Hogy ez mit is takar pontosan?

Csapatunk egy nagyszerű közösséget szeretne összekovácsolni a találkozók segítségével és ezzel a közösséggel együtt támogatni tudjuk rászorulókat, legyen az embertársunk vagy házikedvenc. Ha eljössz hozzánk, nem csak a szórakoztatásodat tudjuk garantálni, hanem azt is, hogy hozzá járultál egy nemes cél érdekében dolgozó emberek munkájához és céljaihoz.

Mik a rendezvény és az egyesület céljai?

Hosszútávú közös célok és érdekek Támogatók, Rendezvény szervezők, a BMW Partyzans és támogatásra szorulók között.

A BMW Partyzans(Autós-Party-Zár egyesület) és a Bimmer Parade Hungary szervezői és tagjai ugyan azon személyek befolyása alá tartozik, ám mégis néha 2 külön és néha közös szálon futtatjuk az eseményeket, szervezéseket.

Hogyan szeretnénk elérni céljainkat? Mindenek előtt 3 fő szempontot veszünk figyelembe.

Szponzorok és Támogatók

A Támogatóinkat és azok elvárásainak megfelelő reklám felületet biztosítunk és a reklámfelület látogatottságának fenntartását igyekszünk fejleszteni.

Rendezvény szervezés és rendezvényeken való részvétel

Különböző események szervezése és mások által rendezett eseményeken való részvétele és ezen eseményeken támogatóink reklmázosása.

Rászoruló intézmények és magánszemélyek támogatása

Olyan egyesületek, magánszemélyek támogatása, akik hiányt szenvednek létfontosságú eszközökből, akár élelmiszerből. Kevesebb anyagi forrásokkal rendelkező iskolák és óvodák támogatása akár anyagilag, akár felújításban való részvétellel és annak anyagi segítségnyújtása.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kapcsolat felvétel

Amennyiben kérdésed lenne a találkozóval kapcsolatban vagy az egyesülettel illetve szervezéssel vagy akár csak szimplán információt szeretnél tőlünk kérni, akár itt is fel tudod velünk venni a kapcsolatot. A kapcsolatfelvétel automatikusan az info@bimmerparade.hu email címre fogja küldeni a megkeresésedet, mi pedig gyekszünk a lehető leghamarabb időn belül válaszolni. Céginformációk
Adószám 18901205107
Teljes név Autós-Party-Zár Egyesület
Rövidített név
Ország Magyarország
Település Dunaújváros
Cím 2400 Dunaújváros, Tavasz utca 9. 1/3.
Fő tevékenység 9312. Sportegyesületi tevékenység
Utolsó pénzügyi beszámoló dátuma 2020.12.31
Utolsó létszám adat dátuma 2022.03.03
Elérhető pénzügyi beszámolók 2017,2018,2019,2020

ÁSzF – Általános Szerződési FeltételekAdatvédelmi Nyilatkozat